Monday, November 11, 2013

Κανελόνια με Philadelphia & σπανάκι



 Χρόνος προετοιμασίας10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος20 λεπτά
Συνολικός χρόνος 30 λεπτά
Μερίδες: 4Μερίδες
Αστεράκια:12345
 

Υλικά
  • 12 κανελόνια
  • 120 γρ PHILADELPHIA Light
  • 1000 γρ κατεψυγμένο σπανάκι
  • 3 κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες
  • 1 κουτ.σούπ. λάδι
  • τριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Τοποθετήστε τα κανελόνια σε ένα μεγάλο μπολ και καλύψτε με βραστό νερό. Αφήστε τα να ποτίσουν για 10 λεπτά μέχρι να μπορούν να γίνουν εύκαμπτα. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο σκεύος και σοτάρετε ελαφρώς τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
2. Προσθέστε το σπανάκι και ανακατέψτε, σκεπάστε με το καπάκι και αφήστε το σπανάκι στη φωτιά να μαραθεί για 8 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά. Μόλις έχει μαραθεί προσθέστε το Philadelphia και απομακρύνετε από τη φωτιά. Βγάλτε τα κανελόνια από το νερό. Γεμίστε τα με επαρκή ποσότητα από το μίγμα Philadelphia.
3. Στρώστε τα κανελόνια σε ένα ταψί και ψήστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες τους και μέχρι να ροδίσουν.






No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.