Monday, November 4, 2013

Τοματοκεφτέδες, Σαντορινιοί



ΥΛΙΚΑ
3 μεγάλες τομάτες
1 κρεμμύδι
1 ματσάκι δυόσμο
Μπύρα
5-6 κουτ. σούπας αλεύρι (μπορεί και λίγο περισσότερο)
Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις τομάτες σε κυβάκια, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον δυόσμο.
Ρίχνουμε το αλατοπίπερο, αλεύρι, μπύρα όσο χρειαστεί για να γίνει ένας πολτός λίγο πηχτός.
Ανακατεύουμε και παίρνουμε κάθε φορά μία κουταλιά σούπας και τηγανίζουμε σε πηχτό λάδι. Μόλις χρυσίσουν τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.