Monday, November 4, 2013

Φέτα πανέ με σουσάμι και μέλι


Υλικά

Για 4 άτομα
 
4 φέτες τυρί φέτα
2 αυγά
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
1/2 κούπα σουσάμι λευκό
1/2 κούπα σουσάμι μαύρο
Φυτικό λάδι για το τηγάνισμα
Μέλι για το σερβίρισμα

 

Εκτέλεση

Κόβουμε μέτριες φέτες τυριού και ταμπονάρουμε τα κομμάτια φέτας μέσα στο αλεύρι  να μην έχουν πολλά υγρά. Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα.

Μετά ρίχνουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα στο σουσάμι και πανάρουμε και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια τηγανίζουμε μπόλικο φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με μέλι.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.